استقلالیت د افغانستان بانک، نیازمند شفافیت و حسابدهی از عملکرد و فعالیت هایش است

Mpoya
چهارشنبه ۱۳۹۸/۱۲/۲۱ - ۱۵:۳۶
3

کابل، ۲۱ حوت ۱۳۹۸ هیئت رهبری د افغانستان بانک در برنامه پاسخدهی دولت به ملت در مرکز اطلاعات و رسانه های حکومت اشتراک نموده، و گزارش دست آورد های این بانک را طی سال مالی 1398 با رسانه ها و مردم افغانستان شریک ساخت.

واحدالله نوشیر سرپرست و معاون اول د افغانستان بانک در آغاز پیرامون هدف عمده د افغانستان بانک که تأمین حفظ ثبات قیمت های داخلی است صحبت نموده، گفت که سال مالی ۱۳۹۸ سال با دستاورد برای د افغانستان بانک بوده است.

محترم نوشیر افزود که طی سال گذشته د افغانستان بانک توانست با برآورده ساختن اهداف مقداری برنامه مشترک اقتصادی صندوق بین المللی پول، برنامه تمدید تسهیل کریدیت را موفقانه به پایان رساند که با تکمیل این برنامه به اعتبار افغانستان افزوده شده و مورد توجه کمک رسان در زمینه میباشد. او همچنان گفت که نرخ تورم در سال مالی 1398 در حالت 2.27 فیصد حفظ گردیده که نشان دهنده تطبیق سیاست های معقول پولی میباشد.

سرپرست و معاون اول د افغانستان بانک علاوه نمود که در این سال ذخایر ارزی کشور به طور بی پیشینه افزایش پیدا کرده و در حال حاضر ذخایر ارزی به ۸.۶ میلیارد دالر امریکاییمیرسد که نسبت به سال گذشته افزایش 166.7 میلیون دالری را نشان میدهد.

متعاقباً محترم محمد قسیم رحیمی معاون دوم د افغانستان بانک ضمن صحبت روی پروسه حریق پول های مندرس، از اهمیت ترویج پول افغانی و برنامه های بعدی د افغانستان بانک یادآوری نموده، گفت که د افغانستان بانک در سال مالی 1398 طرحی را ترتیب نمود که بر اساس آن در همکاری با سایر ادارات ذیربط تلاشهای پیگیر در جهت ترویج پول افغانی صورت گرفت.

در اخیر برنامه به سوالات رسانه های جمعی کشور از جانب هیئت رهبری د افغانستان بانک پاسخ ارائه گردید.

آخرین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۲۳
Background image

نمونه های بانکنوت های مندرس

بانکنوت های که دارای خصوصیات ذیل باشند، در جمع بانکنوت های مندرس محسوب و قابل تعویض می باشند:

هموطنان عزیز می توانند این نوع بانکنوت ها را در مرکز و ولایات کشور در نمایندگی های د. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۱۴
Background image

د افغانستان بانک ۶۶۰.۲ میلیون افغانی بانکنوت های مندرس جمع‌آوری‌شده از سه زون را حریق نمود

۲ ربیع الثانی ۱۴۴۸ – د افغانستان بانک بمنظور مدیریت سالم نظام پولی کشور و ایجاد سهولت هرچه بیشتر در داد و ستد، به مبلغ ۶۶۰,۲۰۰,۰۰۰ (ششصد و شصت میلیون و دوصد هزار) بانکنوت های مندرس جمع. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۶:۵۷
Background image

معاون اول د افغانستان بانک با معاون بانک مرکزی ازبکستان دیدار کرد

۱۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ - محترم صدیق‌الله خالد، معاون اول د افغانستان بانک، در دفتر کاری خویش با محترم ابرار میرزا اولیموف، معاون بانک مرکزی جمهوری ازبکستان، دیدار نمود.

در این دیدار،. . .

بازگشت به خبر