تدویر جلسه با نماینده گانی از کشور سویزرلند

Mpoya
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱/۹ - ۱۶:۵۴
تدویر جلسه با نماینده گانی از کشور سویزرلند

 9حمل 1401- جلسه ای به رهبری محترم عبدالقدیر احمد معاون دوم د افغانستان بانک با نماینده گانی از کشور سویزرلند در دفتر مرکزی د افغانستان بانک برگزار گردید.

طی این نشست روی کمک های بشردوستانه به مردم افغانستان، سیاست های پولی کشور و چگونگی تقویه بنیه های مالی و بانکی افغانستان بحث های همه جانبه صورت گرفت.

محترم عبدالقدیر احمد معاون دوم  د افغانستان بانک گفت که د افغانستان بانک متعهد به رعایت اصول مراودات مالی و بانکی با جهان است و تقاضای ما از جوامع کمک رسان این است که کمک های بشردوستانه را از طریق سیستم بانکی انجام دهند. او همچنان افزود که مواصلت کمک های بشردوستانه از طریق سیستم بانکی باعث ایجاد شفافیت و سهولت به مردم می گردد.

محترم عبدالقدیر احمد علاوه نمود که د افغانستان بانک برای تقویت و بهبود سکتور مالی و بانکی کشور با نهاد های مختلف نشست و گفتگو نموده و به این تلاش های خود همچنان ادامه خواهد داد.

متعاقباً، نماینده گان محترم از کشور سویزرلند وعده همکاری با د افغانستان بانک و سکتور بانکی و مالی کشور را برای بهبود وضعیت این سکتور دادند.

آخرین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۰:۵۴
Background image

هموطنان عزیز!

در صورتیکه حین مراجعه  به یکی از مؤسسات مالی به کدام مشکل مواجه می شوید ویا با شما برخورد نامناسب صورت می گیرد ویا هم حقوق شما به اساس اصول پرداخت نمیگردد، شما می توانید شکایت خویش را. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۶:۷
Background image

حریق بانکنوت های مندرس در زون جنوب غرب د افغانستان بانک

6 جمادی‌الثانی 1447 – د افغانستان بانک مطابق با طرزالعمل‌ های مربوطه به ارزش 405،892،000 (چهارصد و پنج میلیون و هشتصد نود و دو هزار) افغانی بانکنوت های مندرس که  از زون جنوب ‌غرب جمع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۶:۲۰
Background image

معاون اول  د افغانستان بانک با رئیس اتحادیه بانک‌های مشارکتی ترکیه دیدار کرد

محترم صدیق‌الله خالد معاون اول د افغانستان بانک که در راس  یک هیئتی  به ترکیه سفر کرده، با محترم اسماعیل یورال رئیس اتحادیه بانک‌های مشارکتی و اعضای این اتحادیه دیدار نمود.

اتحادیه. . .

بازگشت به خبر