تدویر دومین جلسۀ شورای عالی د افغانستان بانک طی سال مالی 1400

Mpoya
یکشنبه ۱۴۰۰/۴/۱۳ - ۱۴:۴
تدویر دومین جلسۀ شورای عالی د افغانستان بانک طی سال مالی 1400

13 سرطان 1400 - شورای عالی د افغانستان بانک که عالیترین مرجع تصمیم گیری این بانک است، امروز دومین جلسة نوبتی سال مالی 1400 خود را برگزار نمود.

این جلسه تحت ریاست محترم اجمل احمدی سرپرست ریاست کُل د افغانستان بانک و با اشتراک سایر اعضای شورای عالی د افغانستان بانک از راه دور به شکل آنلاین تدویریافت.

در این جلسه در رابطه به وضعیت اقتصادی افغانستان، چگونگی تطبیق سیاست پولی، عملکرد نظام بانکی و نظارت بر آن، توسعه و میکانیزه سازی سکتور غیر بانکی کشور، تسریع روند دیجیتل سازی تادیات، توسعه سیستم بانکداری و یک سلسله موضوعات اداری مرتبط به د افغانستان بانک بحث و تبادل نظر صورت گرفته و فیصله های لازم در روشنی احکام قانون د افغانستان بانک بعمل آمد.

باید یاد آور شد که طی این جلسۀ شورای محترم عالی بانک دو طرزالعمل کاری جدید برای شعبات بانک نیز منظور گردیده و از طرزالعمل های منظور شده قبلی 18 طرزالعمل آن در بعضی ساحات تعدیل گردیده و مجدداً منظور شد.

آخرین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱ - ۱۶:۵۳
Background image

د افغانستان بانک طی کنفرانس مطبوعاتی دستاوردهای مهم سال گذشته را با ملت شریک ساخت

 ۲۷ محرم الحرام ۱۴۴۷ - د افغانستان بانک به منظور پاسخگویی به ملت، طی برنامه تشریح دستاوردهای نهادهای امارتی در مرکز رسانه‌ های حکومت، دستاوردها و فعالیت‌ های مهم سال ۱۴۴۶ هجری قمری را. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳۱ - ۹:۱۳
Background image

د افغانستان بانک  بانکنوت‌های مندرس گرد آوری شده  از زون‌های مرکز، شرق و جنوب‌شرق را حریق نمود

۲۵ محرم ‌الحرام ۱۴۴۷– د افغانستان بانک به ‌منظور ایجاد سهولت در معاملات و داد و ستد ها، مبلغ ۱،۰۰۹،۸۶۷،۰۰۰ (یک میلیارد، نه میلیون و هشت‌صد و شصت‌ و هفت هزار) افغانی بانکنوت‌های کهنه و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۳ - ۱۰:۳۰
Background image

هموطنان عزیز!

در صورتیکه حین مراجعه  به بانک های خصوصی به کدام مشکل مواجه می شوید ویا کارمند بانک با شما برخورد نامناسب می نماید ویا هم به اساس اصول حقوق شما پرداخت نمیگردد، شما می توانید شکایت خویش. . .

بازگشت به خبر