تلاش در جهت ترویج هر چه بیشتر پول ملی از طریق مقامات ولایتی زون شرق

Mpoya
پنجشنبه ۱۳۹۸/۸/۱۶ - ۱۲:۳۰
تلاش در جهت ترویج هر چه بیشتر پول ملی از طریق مقامات ولایتی زون شرق

محترم احمد زی توحیدیارآمر زون شرق د افغانستان بانک در ترکیب هیئت از همکاران آن زون با مقامات ولایتی ولایت محترم ننگرهار و مسؤلان شورا های ولایتی آن ولایت دیدار و روی تبلیغ و ترویج پول ملی حین داد و سُتد های داخلی و چگونگی جلوگیری از مندرس شدن زود هنگام آن بحث وگفتگو نمودند. در این دیدار ها که به تاریخ های 29 و 30 میزان سالروان برگزار گردیده بود، ابتدا محترم احمد زی توحید یار در رابطه به پروسه ترویج افغانی و شیوه های نگهداشت آن  صحبت نموده و از مقام ولایت ننگرهار خواست تا به ادارات مربوطه هدایت دهند تا در این موضوع که یک پروسه ملی می باشد،  با د افغانستان بانک همکاری نمایند.

سپس معاون ولایت ننگرهار وعده سپرد که در آجندای مجلس اداری ولایت ننگرهار روی این موضوع بحث کرده و به تمام ادارات مربوطه جداً هدایت خواهد داد تا در روند ترویج پول افغانی رسالت ملی خود را ادا نمایند.

در حین حال معاون شورای ولایتی ولایت ننگرهار  گفت که ترویج پول افغانی مسؤلیت ملی ما است و وعده سپرد که در این پروسه ملی با د افغانستان بانک همکار می باشند.

آخرین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۷:۲۳
Background image

معاون اول د افغانستان بانک با معاون یوناما و رئیس برنامه توسعه سازمان ملل متحد دیدار کرد

۲۰ رمضان المبارک ۱۴۴۷ – محترم صدیق‌الله خالد، معاون اول د افغانستان بانک، با محترم اندریکا راتوات، معاون هیئت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما)، و محترم استفن رودریگز، مدیر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۱۵:۴
Background image

اطلاعیه د افغانستان بانک

در صورتیکه حین مراجعه  به یکی از مؤسسات مالی به کدام مشکل مواجه می شوید ویا با شما برخورد نامناسب صورت می گیرد ویا هم حقوق شما به اساس اصول پرداخت نمیگردد، شما می توانید شکایت خویش را. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۹ - ۱۷:۱
Background image

د افغانستان بانک بانکنوتهای مندرس زون غرب را جمع آوری و حریق نمود

۲۰ شعبان المعظم ۱۴۴۷-  د افغانستان بانک طبق طرزالعمل ‌های مربوطه، به ارزش ۵۳۷،۷۴۶،۰۰۰ (پنجصد و سی و هفت میلیون و هفت صد و چهل و شش هزار) افغانی بانکنوتهای مندرس را از زون غرب جمع آوری. . .

بازگشت به خبر