تدویر ورکشاپ آگاهی دهی بمنظور جلب همکاری ادارات حکومتی برای بهبود فعالیت های سکتور بانکی و میکانیزه سازی امور صرافی ها و عرضه کننده گان خدمات پولی در زون غرب

Mpoya
Sun, Sep 03 2023 4:21 PM
تدویر ورکشاپ آگاهی دهی بمنظور جلب همکاری ادارات حکومتی برای بهبود فعالیت های سکتور بانکی و میکانیزه سازی امور صرافی ها و عرضه کننده گان خدمات پولی در زون غرب

17 صفر المظفر 1445- در ادامه تلاش های د افغانستان بانک برای استحکام سکتور بانکی و میکانیزه سازی فعالیت های سکتور مالی غیر بانکی این بار ورکشاب آگاهی دهی در زون غرب (ولایت هرات) برگزار گردید.

در این ورکشاپ والیان محترم ولایات هرات، غور و بادغیس،  تجار، متنفذین محل، نماینده گان بانکهای تجارتی و صرافان اشتراک نموده بودند.

در آغاز محترم صدیق الله خالد  آمر عمومی دفتر ریاست د افغانستان بانک صحبت نموده و از دستاورد های د افغانستان بانک در عرصه تطبیق موثر سیاست های پولی، کنترول انفلاسیون،  توسعه بانکداری اسلامی، میکانیزه سازی فعالیتهای صرافی ها و عرضه کننده گان خدمات پولی، چاپ بانکنوتهای افغانی و چگونگی روند توزیع و بدسترس قرار دادن آن به مردم یاد آوری نمود.

محترم خالد در قسمت از سخنانش در زمینه نقش مردم برای بهبود وضعیت سکتور بانکی نیز صحبت نموده و بر تشریک مساعی بین ادارات حکومتی و مردم تاکید ورزید.

محترم صدیق الله خالد در زمینه ترویج پول افغانی در معاملات و داد ستد های داخلی و چگونگی حفظ نگهداشت آن نیز صحبت کرده و از مردم خواست تا در این راستا با د افغانستان بانک همکار باشند.

متعاقبا، محترم شیخ الحدیث نور الدین احمد اسلام جار از تدویر این ورکشاپ در زون غرب قدردانی نموده، بانکداری اسلامی را در کشور یک ضرورت عمده عنوان کرد و در حالیکه حمایت خود را از پروسه رشد و توسعه این سکتور در زون غرب اعلام می نمود، از د افغانستان بانک خواست تا آگاهی دهی در این زمینه را بیشتر سازد.

والی محترم هرات در قسمت دیگر از سخنانش از تامین امنیت تجار و سرمایه گذاران داخلی و خارجی در کشور خبر داده از آنها خواست تا با آرامش خاطر در افغانستان به سرمایه گذاری بپردازند.

در ادامه این ورکشاپ، معلومات مفید پیرامون دستاورد های عمده د افغانستان بانک در قسمت بهبود سکتور بانکی، توسعه بانکداری اسلامی، میکانیزه سازی فعالیتهای صرافی ها و عرضه کننده گان خدمات پولی به اشتراک کننده گان شریک ساخته شده و نیز در قسمت سطح همکاری ارگانهای مختلف ولایتی و مردم بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

در پایان، فضای بحث آزاد بین اشتراک کننده گان فراهم گردیده و ضمن اعلام حمایت از پروسه های ملی بخصوص بهبود سکتور مالی، رشد بانکداری اسلامی در کشور و ترویج پول افغانی با در نظرداشت منافع ملی و ایجاد سهولت به مردم تبادل نظر صورت گرفت.

Latest news

Thu, Nov 20 2025 12:03 PM
Background image

First Deputy Governor Meets with Turkey’s TKBB Secretary General

The First Deputy Governor of Da Afghanistan Bank (DAB), Sediqullah Khalid, during his visit to Turkey, met with Ismail Vural, the Secretary General of the Participation Banks. . .

Wed, Jul 23 2025 4:50 PM
Background image

DAB Reports on Major Achievements, Performances Over Past Year

July 23, 2025 Officials from Da Afghanistan Bank (DAB) presented the institution’s key achievements over the past year during the Government Accountability to the Nation program at. . .

Wed, Jul 09 2025 12:44 PM
Background image

IFSB 23rd Annual Meeting in Rabat, Morocco

The Acting Governor of Da Afghanistan Bank, Noor Ahmad Agha, along with his accompanying delegation, participated in the 23rd annual meeting of the Islamic Financial Services Board. . .

BACK TO NEWS