بانکنوتهای مندرس جمعاوری شده در زون جنوب غرب، حریق گردید

Mpoya
Wed, Oct 25 2023 11:14 AM
بانکنوتهای مندرس جمعاوری شده در زون جنوب غرب، حریق گردید

طبق صراحت مفاد 39 و 42 قانون د افغانستان بانک و طرزالعمل موجود در زمینه حریق بانکنوتهای مندرس افغانی، د افغانستان بانک مبلغ چهارصد و بیست میلیون و هشت صد و سی و یکهزار افغانی (420831000) بانکنوتهای مندرس جمعاوری شده در زون جنوب غرب را در دو مرحله تحت نظر هیئت موظف بعد از شمارش دقیق و کنترول بتاریخ های 1 و 2 عقرب 1402 در ولایت کندهار حریق نمود. باید یادآور شد که این بانکنوتها شامل انواعیه های 1، 2، 5، 10، 20، 50، 100، 500 و 1000 افغانی می گردید.

محترم نور احمد آغا معاون اول د افغانستان بانک که در رأس هیئت حریق عازم ولایت کندهار گردیده بود، حین سخنرانی گفت که د افغانستان بانک همواره تلاش نموده تا سهولت های لازم بانکی و مالی را در داد و ستد ها به مردم شریف کشور خود فراهم نماید. او خاطر نشان کرد که د افغانستان بانک از سه ماه به اینسو بانکنوتهای جدید را وارد بازار نموده و در عوض بانکنوتها مندرس را از دوران خارج کرد که اینک پروسه حریق آن از ولایت کندهار آغاز گردید.

معاون اول د افغانستان بانک دلیل مندرس شدن زود هنگام بانکنوتها را نقده بودن بازار و عدم استفاده از سیستم های الکترونیک پرداخت و کارت های اعتباری، برخورد نادرست عده ای از شهروندان با شمارش پول و نگهداری پول در خانه به جای بانکها عنوان نموده از مردم خواست تا به این اصل توجه نموده، همکاری نمایند.

محترم نور احمد آغا تصریح نمود که د افغانستان بانک در زمینه الکترونیک سازی پرداخت ها تلاش های موثری انجام داده که با همکاری مردم و استفاده ازین سیستم ها در آینده، هم می توان از مندرس شدن بانکنوتها جلوگیری کرد و هم پرداخت ها بشکل سریع، مصئون، شفاف و معیاری صورت خواهد گرفت.

قابل یادآوریست که بانکنوتهای مندرس جمعاوری شده در زون جنوب غرب در حضور هیئت متشکل از وزارت های مالیه و عدلیه، مسئولین و پرسونل امنیتی ولایت کندهار، نماینده گان شعبات مختلف د افغانستان بانک و نهاد های مربوطه به کوره های مخصوص انتقال و حریق گردید.

Latest news

Tue, Jun 03 2025 4:55 PM
Background image

Afghanistan Institute of Banking and Finance Officially Reopened

June 3, 2025 – Sediqullah Khalid, the first deputy governor of Da Afghanistan Bank, officially reopened the Afghanistan Institute of Banking and Finance (AIBF).

Speaking at the. . .

Sun, Jun 01 2025 3:47 PM
Background image

DAB Governor, Chinese Ambassador Meet on Financial and Banking Collaboration

The acting governor of Da Afghanistan Bank, Noor Ahmad Agha, met with the Chinese ambassador to Kabul, Zhao Xing, to discuss enhancing financial and banking collaboration between the. . .

Wed, Mar 19 2025 2:48 PM
Background image

DAB, MoF Ink MoU on Digital Payments

Da Afghanistan Bank (DAB) and the Ministry of Finance (MoF) signed a memorandum of understanding (MoU) regarding the transparent collection of revenues, Emirate expenditures, and. . .

BACK TO NEWS