تلاش د افغانستان بانک برای تسهیل روند قرضه دهی از سوی بانکها برای حمایت از سکتور خصوصی

Mpoya
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۳/۴ - ۱۶:۱۵
تلاش د افغانستان بانک برای تسهیل روند قرضه دهی از سوی بانکها برای حمایت از سکتور خصوصی

4 جوزای1400-  جلسه ای در مورد توسعه خدمات مالی و تسهیل روند قرضه دهی به سکتور خصوصی‌(تشبثات کوچک و متوسط، دهاقین، دکانداران و پیشه وران وصنعتگران و غیره) ‌ تحت رهبری محترم اجمل احمدی سرپرست ریاست کُل د افغانستان بانک با مسئولین بانکهای تجارتی و نمایندگان سکتور خصوصی تدویر یافت.

در این جلسه محترم اجمل احمدی سرپرست ریاست کُل د افغانستان بانک در مورد اهمیت توسعه خدمات مالی و دسترسی تشبثات به تسهیلات و خدمات مالی صحبت نموده و در این بخش نقش بانکهای تجارتی را در امر زمینه سازی و تسهیل قرضه به سکتور خصوصی تعیین کننده عنوان نمود. برعلاوه، معلومات  آخرین پیشرفت ها و اقدامات بانک مرکزی در زمینه فراهم نمودن قرضه را شریک نمودند. هدف اساسی این نشست ایجاد همآهنگی بین سکتور خصوصی و سکتور بانکی جهت بررسی مشکلات موجود و پیشنهاد راه حل های مناسب می باشد.

محترم اجمل احمدی علاوه نمود که دسترسی و استفاده عامه از خدمات مالی زمینۀ سهم گیری بیشتر مردم در فعالیت های اقتصادی را فراهم نموده و در راستای دستیابی به اهداف اساسی سیاست های اقتصادی در سطح کلان مانند رشد اقتصادی فراگیر، کاهش نا برابری عاید و کاهش فقر در جامعه تاثیر مثبت دارد.

قابل ذکر است که محترم اجمل احمدی سرپرست ریاست کُل د افغانستان بانک از زمان تصدی وزارت صنعت و تجارت در بخش توسعه خدمات مالی فعالیت های موثری داشته است که می توان از طرح بسته های تشویقی برای سکتور خصوصی و حمایت از تشبثات کوچک و متوسط یاد آور شد که تا امروز نتایج خوب آن قابل دید است.

آخرین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۲۳
Background image

نمونه های بانکنوت های مندرس

بانکنوت های که دارای خصوصیات ذیل باشند، در جمع بانکنوت های مندرس محسوب و قابل تعویض می باشند:

هموطنان عزیز می توانند این نوع بانکنوت ها را در مرکز و ولایات کشور در نمایندگی های د. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۱۴
Background image

د افغانستان بانک ۶۶۰.۲ میلیون افغانی بانکنوت های مندرس جمع‌آوری‌شده از سه زون را حریق نمود

۲ ربیع الثانی ۱۴۴۸ – د افغانستان بانک بمنظور مدیریت سالم نظام پولی کشور و ایجاد سهولت هرچه بیشتر در داد و ستد، به مبلغ ۶۶۰,۲۰۰,۰۰۰ (ششصد و شصت میلیون و دوصد هزار) بانکنوت های مندرس جمع. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۶:۵۷
Background image

معاون اول د افغانستان بانک با معاون بانک مرکزی ازبکستان دیدار کرد

۱۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ - محترم صدیق‌الله خالد، معاون اول د افغانستان بانک، در دفتر کاری خویش با محترم ابرار میرزا اولیموف، معاون بانک مرکزی جمهوری ازبکستان، دیدار نمود.

در این دیدار،. . .

بازگشت به خبر