بانکنوتهای مندرس جمعاوری شده در زون غرب، حریق گردید

Mpoya
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۸/۹ - ۱۲:۱
بانکنوتهای مندرس جمعاوری شده در زون غرب، حریق گردید

طبق صراحت مفاد 39 و 42 قانون د افغانستان بانک و طرزالعمل موجود در زمینه حریق بانکنوتهای مندرس افغانی، د افغانستان بانک این بار مبلغ نه صد و نزده میلیون و یکصد هزار افغانی (919100000) بانکنوتهای مندرس جمعاوری شده در زون غرب را تحت نظر هیئت موظف بعد از شمارش دقیق و کنترول بتاریخ 8 عقرب 1402 در ولایت هرات حریق نمود. باید یادآور شد که این بانکنوتها شامل انواعیه های 10، 20، 100، 500 و 1000 افغانی می گردید.

محترم نور احمد آغا معاون اول د افغانستان بانک که در رأس هیئت حریق عازم ولایت هرات گردیده بود، حین سخنرانی گفت که د د افغانستان بانک از سه ماه به اینسو بانکنوتهای جدید را وارد بازار نموده و در عوض بانکنوتها مندرس را از دوران خارج کرد که پروسه حریق آن عملاً جریان دارد.

معاون اول د افغانستان بانک دلیل مندرس شدن زود هنگام بانکنوتها را نقده بودن بازار و عدم استفاده از سیستم های الکترونیک پرداخت و کارت های اعتباری، برخورد نادرست عده ای از شهروندان با شمارش پول و نگهداری پول در خانه به جای بانکها عنوان نموده از مردم خواست تا در زمینه حفظ و نگهداری درست افغانی در معاملات توجه نمایند.

قابل یادآوریست که بانکنوتهای مندرس جمعاوری شده در زون غرب در حضور هیئت متشکل از وزارت های مالیه و عدلیه، مسئولین و پرسونل امنیتی ولایت هرات، نماینده گان شعبات مختلف د افغانستان بانک و نهاد های مربوطه به کوره مخصوص انتقال و حریق گردید.

آخرین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۰ - ۱۱:۲۷
Background image

د افغانستان بانک 20 میلیون دالر امریکایی را لیلام میکند

11 شوال المکرم 1446- د افغانستان بانک الی مبلغ (20) میلیون دالر امریکایی را طی داوطلبی به روز پنجشنبه مؤرخ 12 شوال المکرم 1446 (1404/01/21) بطور لیلام بفروش می رساند. بدینوسیله از. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۹ - ۱۳:۱۵
Background image

گام مهم بسوی استقلالیت مالی: امضای تفاهم نامه همکاری میان د افغانستان بانک و وزارت مالیه پیرامون تادیات الکترونیکی

19 رمضان المبارک 1446- تفاهم نامه همکاری در زمینه جمع‌آوری شفاف عواید، هزینه‌های دولتی و پرداخت‌معاش‌ها به‌ صورت الکترونیکی میان د افغانستان بانک و وزارت محترم مالیه امضا شد.

این تفاهم. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۶ - ۱۴:۳۸
Background image

اطلاعیه د افغانستان بانک

هموطنان گرامی!

استفاده از پول ملی گامی اساسی در جهت تقویت اقتصاد و فراهم سازی زمینه های استقلالیت هر چه بیشتر اقتصادی کشور است.

به همین منظور، د افغانستان بانک پس از تلاشهای مستمر،. . .

بازگشت به خبر