برگزاری نود و سومین جلسه هیئت مدیره بانک تجارت و توسعه اکو  (ETDB)

Mpoya
پنجشنبه ۱۴۰۰/۱۲/۱۹ - ۱۶:۲۲
برگزاری نود و سومین جلسه هیئت مدیره بانک تجارت و توسعه اکو  (ETDB)

19 حوت 1400- نود و سومین جلسه هیئت مدیره بانک تجارت و توسعه اکو (ETDB ) به صورت آنلاین تدویر گردید. در این جلسه رییس بانک تجارت و توسعه اکو و اعضای هیئت مدیره آن از کشور های عضو حضور داشتند.

در این جلسه ابتدا صورت جلسه قبلی توسط اعضای هیئت مدیره به تصویب رسید و متعاقباً در زمینه تائید مجدد و اعطای قرضه به یکی از اعضای این بانک برای سال 2022 و نیز در زمینه تصویب و تعدیل تعدادی از مقررات و پالیسی های این بانک طبق اجندا بحث و تصامیم لازم اتخاذ گردید.

قابل ذکر است که این بانک با هدف ایجاد، ترویج و ارائه تسهیلات مالی و اعتباری برای توسعه تجارت منطقه ای و همچنان تسریع توسعه اقتصادی کشور های عضو در زیر مجموعه سازمان اکو تاسیس گردیده که مقر آن در استانبول ترکیه می باشد. افغانستان در سال 2014 عضویت این بانک را بدست آورده است و در جلسات آن بطور منظم اشتراک مینماید.

د افغانستان بانک همواره کوشیده است تا در جهت تامین و بهبود روابط خویش با سازمانهای مالی بین المللی و منطقه ای سهم فعال داشته و در جهت ایجاد تسهیلات بانکی و مالی هرچه بیشتر، نقش برازنده ایفا نماید.

آخرین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۰:۵۴
Background image

هموطنان عزیز!

در صورتیکه حین مراجعه  به یکی از مؤسسات مالی به کدام مشکل مواجه می شوید ویا با شما برخورد نامناسب صورت می گیرد ویا هم حقوق شما به اساس اصول پرداخت نمیگردد، شما می توانید شکایت خویش را. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۶:۷
Background image

حریق بانکنوت های مندرس در زون جنوب غرب د افغانستان بانک

6 جمادی‌الثانی 1447 – د افغانستان بانک مطابق با طرزالعمل‌ های مربوطه به ارزش 405،892،000 (چهارصد و پنج میلیون و هشتصد نود و دو هزار) افغانی بانکنوت های مندرس که  از زون جنوب ‌غرب جمع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۶:۲۰
Background image

معاون اول  د افغانستان بانک با رئیس اتحادیه بانک‌های مشارکتی ترکیه دیدار کرد

محترم صدیق‌الله خالد معاون اول د افغانستان بانک که در راس  یک هیئتی  به ترکیه سفر کرده، با محترم اسماعیل یورال رئیس اتحادیه بانک‌های مشارکتی و اعضای این اتحادیه دیدار نمود.

اتحادیه. . .

بازگشت به خبر