به سلسله کمک های بشردوستان بسته ۳۲ میلیون دالری دیگر به کشور رسید

Mpoya
یکشنبه ۱۴۰۰/۱۲/۱۵ - ۱۴:۵۰
به سلسله کمک های بشردوستان بسته ۳۲ میلیون دالری دیگر به کشور رسید

۱۵ حوت ۱۴۰۰ به سلسله کمک های بشردوستانه امروز بسته ۳۲ میلیون دالری دیگر به گونه نقد به افغانستان مواصلت نمود.

این هفدهمین بسته کمک های بشردوستانه است که به کابل می رسد و به بانک بین المللی افغانستان (AIB) تحویل داده می شود.

د افغانستان بانک از کمک های جامعه جهانی قدردانی می کند و از کشورهای جهان می خواهد که در بخش به وجود آوردن تسهیلات لازم بانکی با افغانستان همکاری نمایند.

آخرین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۰:۵۴
Background image

هموطنان عزیز!

در صورتیکه حین مراجعه  به یکی از مؤسسات مالی به کدام مشکل مواجه می شوید ویا با شما برخورد نامناسب صورت می گیرد ویا هم حقوق شما به اساس اصول پرداخت نمیگردد، شما می توانید شکایت خویش را. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۶:۷
Background image

حریق بانکنوت های مندرس در زون جنوب غرب د افغانستان بانک

6 جمادی‌الثانی 1447 – د افغانستان بانک مطابق با طرزالعمل‌ های مربوطه به ارزش 405،892،000 (چهارصد و پنج میلیون و هشتصد نود و دو هزار) افغانی بانکنوت های مندرس که  از زون جنوب ‌غرب جمع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۶:۲۰
Background image

معاون اول  د افغانستان بانک با رئیس اتحادیه بانک‌های مشارکتی ترکیه دیدار کرد

محترم صدیق‌الله خالد معاون اول د افغانستان بانک که در راس  یک هیئتی  به ترکیه سفر کرده، با محترم اسماعیل یورال رئیس اتحادیه بانک‌های مشارکتی و اعضای این اتحادیه دیدار نمود.

اتحادیه. . .

بازگشت به خبر