تدویر سیمینار یکروزه آموزشی پیرامون اهداف، وظایف و سیاست های کُلی د افغانستان بانک برای محصلین پوهنتون محترم بایزید روشان
24 ذوالقعدة الحرام 1444- د افغانستان بانک منحیث بخشی از همکاری های اکادمیک خود، امروز سیمینار یکروزه آموزشی و آگاهی دهی را برای محصلین پوهنتون بایزید روشان برگزار نمود. در این سیمینار بیشتر از 50 تن محصل رشته های حقوق، طب معالجوی، ستوماتولوژی و اقتصاد این پوهنتون اشتراک نموده بودند که معلومات مفصل پیرامون اهداف، وظایف و طرح و تطبیق سیاست های کُلی د افغانستان بانک به آنها ارائه گردید.
در آغاز این سیمینار، محترم سید عبدالحکیم حکمت رییس پوهنتون بایزید روشان صحبت نموده، حضور هیئت د افغانستان بانک را در همچو گردهمایی خیر مقدم گفته و از فعالیتهای د افغانستان بانک در ساحه اکادمیک، آگاهی دهی و تنویر اذهان عامه در قبال ارزش های ملی بخصوص ترویج پول افغانی و جلوگیری از مندرس شدن زودهنگام بانکنوتها قدردانی نمود.
محترم حکمت در قسمت دیگر از سخنانش خطاب به محصلین گفت که حفظ و نگهداری درست از افغانی مسئولیت ملی همه ماست و در قسمت تبلیغ و تشریح اهمیت این مسئله همه باید سهم بگیریم.
متعاقباً محترم شفیق الله بارز معاون آمریت عمومی دفتر ریاست د افغانستان بانک صحبت نموده گفت که د افغانستان بانک یک اداره عامه است و از همین جهت همواره کوشیده تا از طُرق مختلف با مردم، رسانه ها، جامعه اکادمیک و همه اقشار جامعه در تماس باشد. او راه اندازی چنین سیمینار ها را جزوی برنامه های ستراتیژیک بانک در زمینۀ تشریک معلومات، حسابدهی و شفافیت خوانده خاطر نشان ساخت که مراکز تعلیمی و تحصیلی از جمله شرکای با اهمیت بانک در زمینۀ ارتقای سطح سواد مالی مردم به حساب می آیند.
در ادامه برنامه محترم احمد رحیمی معاون آمریت عمومی سیاست پولی پریزنتیشنی را در زمینه طرح، تطبیق و اجرای سیاست پولی، ثبات قیم، کنترول انفلاسیون و مدیریت ذخایر ارزی کشور به اشتراک کنندگان ارائه داشته و بحث مفصلی را در زمینه ابزار های سیاست پولی، پول در دوران و پایه پولی و سایر موارد مرتبط دیگر انجام داد.
به همین ترتیب، محترم اسد الله مشفق آمر سیستم تادیات افغانستان ضمن ارائه پرزنتیشن حاوی معلومات مفصل پیرامون اهداف، وظایف و مسئولیت های سیستم تادیات پیرامون اهمیت بانکداری الکترونیک، سهولت های تادیاتی با کارت های اعتباری و نقش آن در حکومتداری خوب عاری از هر نوع فساد صحبت نموده گفت که خوشبختانه دستاورد های چشمگیری در زمینه رشد و انکشاف این سیستم ها طی دو سال گذشته داشته ایم و نیز از طرح های موثر دیگر بخصوص در عرصه جمعاوری عواید ترافیک، پاسپورت و سایر وجایب تادیاتی که قرار است در آینده نزدیک راه اندازی شود، خبر داد.
پایان سیمینار با پرسش و پاسخ از محصلین و مسئولین به همراه بوده و توزیع تصدیق نامه ها به اشتراک کننده گان نیز صورت گرفت.