سرپرست د افغانستان بانک با والیان، مسئولین امنیه ولایات شرقی و مدیران نماینگی های زون شرق دیدار و گفتگو کرد

Mpoya
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱۵ - ۱۴:۱۳
سرپرست د افغانستان بانک با والیان، مسئولین امنیه ولایات شرقی و مدیران نماینگی های زون شرق دیدار و گفتگو کرد

23 شعبان المعظم 1445- محترم هدایت الله بدری سرپرست د افغانستان بانک با والیان، مسئولین امنیتی و شاروالان ولایت های ننگرهار، لغمان، کنر و نورستان دیدار نمود. هدف این دیدار را ایجاد روحیه همکاری و تشریک مساعی ادارات امارتی بمنظور استحکام سکتور مالی، توسعه بانکداری اسلامی، ترویج پول افغانی و دسترسی مردم به خدمات مالی تشکیل می داد.

محترم بدری از والیان محترم زون شرق و مسئولین امنیتی این ولایات خواست تا به نوبه خویش در زمینه آگاهی مردم و جلب حمایت آنها از پروسه های ملی بخصوص ترویج پول افغانی تلاش نموده و د افغانستان بانک را یاری رسانند.

وی همچنین بر جلوگیری از قاچاق دالر از کشور تاکید کرد و خواستار همکاری ادارات ذیربط در این زمینه شد. متعاقباً زمینه گفت و شنود و بحث پیرامون سطح همکاری ادارات به بحث گرفته شده و هریک از والی صاحبان و مسئولین امنیتی ولایات زون شرق آماده گی خود را در زمینه همکاری با د افغانستان بانک ابراز نمودند.

آخرین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۰ - ۱۱:۲۷
Background image

د افغانستان بانک 20 میلیون دالر امریکایی را لیلام میکند

11 شوال المکرم 1446- د افغانستان بانک الی مبلغ (20) میلیون دالر امریکایی را طی داوطلبی به روز پنجشنبه مؤرخ 12 شوال المکرم 1446 (1404/01/21) بطور لیلام بفروش می رساند. بدینوسیله از. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۹ - ۱۳:۱۵
Background image

گام مهم بسوی استقلالیت مالی: امضای تفاهم نامه همکاری میان د افغانستان بانک و وزارت مالیه پیرامون تادیات الکترونیکی

19 رمضان المبارک 1446- تفاهم نامه همکاری در زمینه جمع‌آوری شفاف عواید، هزینه‌های دولتی و پرداخت‌معاش‌ها به‌ صورت الکترونیکی میان د افغانستان بانک و وزارت محترم مالیه امضا شد.

این تفاهم. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۶ - ۱۴:۳۸
Background image

اطلاعیه د افغانستان بانک

هموطنان گرامی!

استفاده از پول ملی گامی اساسی در جهت تقویت اقتصاد و فراهم سازی زمینه های استقلالیت هر چه بیشتر اقتصادی کشور است.

به همین منظور، د افغانستان بانک پس از تلاشهای مستمر،. . .

بازگشت به خبر