اعلامیه د افغانستان بانک در مورد ذخایر ارزی کشور!

Mpoya
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۹/۱ - ۱۴:۵۰
اعلامیه د افغانستان بانک در مورد ذخایر ارزی کشور!

ذخایر ارزی دافغانستان بانک، ملکیت مردم افغانستان است و طی سالیان متمادی از آن برای حفظ ثبات پولی، استحکام نظام مالی و تسهیل تجارت با جهان استفاده شده است. اما تصمیم ایالات متحده امریکا در خصوص تاسیس نهادی در کشور سویس و انتقال یک بخش از ذخایر ارزی دافغانستان بانک به آنجا و اختصاص آن به اهداف نامرتبط، بدون درنظرداشت معیار های لازمه مصونیت و شفافیت، و بدون اعتنا به نگرانی های د افغانستان بانک، نا عادلانه است. لذا این تصمیم که در عدم حضور نمایندگان واقعی مردم افغانستان و بدون مشارکت د افغانستان بانک اتخاذ شده، غیر قابل قبول است.

آخرین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۲۳
Background image

نمونه های بانکنوت های مندرس

بانکنوت های که دارای خصوصیات ذیل باشند، در جمع بانکنوت های مندرس محسوب و قابل تعویض می باشند:

هموطنان عزیز می توانند این نوع بانکنوت ها را در مرکز و ولایات کشور در نمایندگی های د. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۱۴
Background image

د افغانستان بانک ۶۶۰.۲ میلیون افغانی بانکنوت های مندرس جمع‌آوری‌شده از سه زون را حریق نمود

۲ ربیع الثانی ۱۴۴۸ – د افغانستان بانک بمنظور مدیریت سالم نظام پولی کشور و ایجاد سهولت هرچه بیشتر در داد و ستد، به مبلغ ۶۶۰,۲۰۰,۰۰۰ (ششصد و شصت میلیون و دوصد هزار) بانکنوت های مندرس جمع. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۶:۵۷
Background image

معاون اول د افغانستان بانک با معاون بانک مرکزی ازبکستان دیدار کرد

۱۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ - محترم صدیق‌الله خالد، معاون اول د افغانستان بانک، در دفتر کاری خویش با محترم ابرار میرزا اولیموف، معاون بانک مرکزی جمهوری ازبکستان، دیدار نمود.

در این دیدار،. . .

بازگشت به خبر