از پالیسی های بانک ملی افغان بازدید به عمل آمد

Mpoya
دوشنبه ۱۳۹۸/۱۲/۵ - ۱۱:۸
از پالیسی های بانک ملی افغان بازدید به عمل آمد

جلسه مشترک هیئت بورد شریعه و آمر عمومی بانکداری اسلامی و خدمات مالی پیرامون بررسی پالیسی های بانک ملی افغان برگزار گردید.

طی این جلسه، بحث های گسترده ای پیرامون پالیسی های بانک ملی افغان صورت گرفته و تصامیم لازم در این زمینه اتخاذ گردید.

گفتنی است که طی این جلسه پیرامون بانکداری اسلامی و ایجاد تسهیلات لازم برای مردم و شماری از موضوعات دیگر بحث و تبادل نظر گردید.

لازم به یادآوریست که در این جلسه علاوه بر محترم فضل الرحیم بصیرت رئیس شریعه بورد، اعضا و نمایندگان این بورد، محترم دوکتور یوسف سلیم آمر بانکداری اسلامی و خدمات مالی و شماری از کارمندان این آمریت نیز اشتراک ورزیده بودند.

آخرین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۶:۵۷
Background image

معاون اول د افغانستان بانک با معاون بانک مرکزی ازبکستان دیدار کرد

۱۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ - محترم صدیق‌الله خالد، معاون اول د افغانستان بانک، در دفتر کاری خویش با محترم ابرار میرزا اولیموف، معاون بانک مرکزی جمهوری ازبکستان، دیدار نمود.

در این دیدار،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۸ - ۱۷:۳
Background image

معاون اول د افغانستان بانک با مسئولان بنیاد تضمین تمویلات افغانستان ( ای سی جی ایف) دیدار کرد

محترم صدیق‌الله خالد، معاون اول د افغانستان بانک، با محترم دیرک جوزف تیسن معاون بنیاد تضمین تمویلات افغانستان (ای سی جی ایف)، و هیئت همراه وی دیدار کرد. هدف از این نشست، فراهم‌سازی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۴ - ۱۸:۳۴
Background image

حریق بانکنوت‌های مندرس در زون شمال و شمال شرق د افغانستان بانک

 ۲۹محرم الحرام ۱۴۴۸ – د افغانستان بانک به‌ منظور تسهیل در داد و ستدهای پولی   به ارزش مبلغ ۱،۱۴۱،۶۶۰،۰۰۰ (یک میلیارد و یکصد و چهل و یک میلیون و ششصد و شصت هزار) افغانی بانکنوت های مندرس. . .

بازگشت به خبر