تدویر جلسه با هیئت رهبری نمایندگی سازمان ملل در افغانستان

Mpoya
پنجشنبه ۱۴۰۱/۹/۱۷ - ۱۲:۲۸
تدویر جلسه با هیئت رهبری نمایندگی سازمان ملل در افغانستان

14 جمادی الاول 1444- محترم حاجی ادریس سرپرست کُل د افغانستان بانک با نماینده ویژه سازمان ملل متحد در امور افغانستان، محترمه رزا اوتونبایو دیدار نموده و در مورد مسایل مهم گفتگو کرد.

طی این دیدار روی کاهش فقر و بیکاری، کمک های بشری، سرمایه گذاری های خارجی، انتقالات بانکی و ارتباطات، ذخایر اسعاری، قرضه های کوچک، توسعه خدمات مالی و شماری از موضوعات مهم مالی و بانکی بحث گردیده و تبادل نظر صورت گرفت.

محترم عبدالقاهر(حاجی ادریس) سرپرست کُل د افغانستان بانک طی این نشست گفت که  د افغانستان بانک در روشنایی اصول و قواعد بین المللی خواهان تعامل و همکاری مناسب با تمام نهاد ها ملی و بین المللی بوده و در این زمینه از هیچ نوع سعی و تلاش دریغ نمی ورزد.

سرپرست د افغانستان بانک ضمن قدر دانی از کمک های جامعه جهانی، از نماینده سازمان ملل در امور افغانستان تقاضا نمود تا با توجه به اصول و مقررات پذیرفته شده بین المللی، در زمینه ایجاد محیط مناسب برای کاهش فقر، بیکاری و سایر چالش ها در افغانستان،  همکاری نماید تا از این طریق از اثرات منفی این پدیده ها در سطح ملی و بین المللی جلوگیری گردد.

گفتنی است که محترم لطف الحق نور پسرلی مشاور ارشد پالیسی د افغانستان بانک نیز در این نشست حضور داشته و در مورد اهمیت ارتباط سکتور بانکی افغانستان با سکتور بانکی بین المللی بحث همه جانبه نمود. وی ارتباط  سیستم های بانکی افغانستان با سیستم های بین المللی را در رشد اقتصادی و توسعه تجاری کشور بسیار ارزشمند توصیف نمود.

قابل یاد آوریست که در این نشست نماینده سازمان ملل در امور افغانستان  خانم رزا اوتونبایوا روی ارتباط و همکاری مناسب با د افغانستان بانک تاکید ورزیده و وعده نمود که پیام هیئت رهبری د افغانستان بانک را در جلسه بعدی سازمان ملل، در میان می گذارد.

آخرین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۱۷:۵۹
Background image

دیدار هیئت رهبری د افغانستان بانک با بنیانگذار بنیاد عزیزی

محترم نور احمد آغا رئیس کُل د افغانستان بانک و محترم صدیق الله خالد، معاون اول د افغانستان بانک با محترم میرویس عزیزی، بنیانگذار بنیاد عزیزی دیدار نموده و پیرامون توسعه هرچه بیشتر سکتور. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳ - ۱۴:۴۵
Background image

معاون اول د افغانستان بانک طی سفر رسمی به زون شرق، از نمایندگی های این زون دیدار نمود

محترم صدیق‌الله خالد معاون اول د افغانستان بانک که  در رأس هیئتی به زون شرق سفر نموده بود؛ از دفتر مرکزی زون شرق د افغانستان بانک ،نمایندگی شهری جلال‌آباد، نمایندگی گمرک، و نمایندگی‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۳۰ - ۱۹:۲۳
Background image

میکانیزم تمویل پروژه‌های عام‌المنفعه از طریق بانک‌های تجارتی به امضا رسید

با حضورداشت معاون اقتصادی ریاست‌الوزراء، محترم الحاج ملا عبدالغنی برادر آخوند، میکانیزم تمویل پروژه‌های عام‌المنفعه از طریق مشارکت بانک‌های تجارتی میان د افغانستان بانک و وزارت محترم. . .

بازگشت به خبر