د افغانستان بانک بانکنوتهای مندرس را جمع آوری و حریق نمود

Mpoya
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۳ - ۱۷:۱۳
د افغانستان بانک بانکنوتهای مندرس را جمع آوری و حریق نمود

 ۱۴ شعبان المعظم ۱۴۴۷— د افغانستان بانک به منظور ایجاد سهولت در داد و ستد مردم طبق طرزالعمل ‌های مربوطه، به ارزش ۵۸۸،۱۴۰،۰۰۰ (پنجصد و هشتاد و هشت میلیون و یکصد و چهل هزار) افغانی بانکنوتهای مندرس را از بازار جمع ‌آوری نموده و بعد از شمارش و کنترول دقیق، تحت نظر هیئت موظف به رهبری محترم ملا محمد آخند، معاون دوم د افغانستان بانک، در ولسوالی ده ‌سبز ولایت کابل حریق نمود. این بانکنوتها شامل انواعیه های ۱۰، ۲۰، ۵۰، ۱۰۰ و ۵۰۰ افغانی بود.

محترم مُلا محمد آخند، معاون دوم د افغانستان بانک اظهار داشت که د افغانستان بانک متعهد است تا برای انجام معاملات اقتصادی آسان و مطمئن، وقتا فوقتا بانکنوتهای مندرس و نامناسب را از بازار جمع ‌آوری نموده، طبق طرزالعمل‌ های مربوطه حریق نماید. وی افزود که در بدل بانکنوتهای مندرس، بانکنوتهای جدید به بازار تزریق می‌ گردد تا هموطنان عزیز بتوانند بدون تأخیر معاملات روزمره خویش را انجام دهند. محترم  مُلا محمد آخند از هموطنان خواست تا در استفاده درست از بانکنوتهای افغانی مسئولیت خود را ادا کنند تا بانکنوتهای افغانی قبل از زمان مشخص مندرس نشوند.

قابل یادآوری است که این بانکنوت ها در حضور نمایندگان وزارت های عدلیه و مالیه و ادارات امنیتی بعد از بارگیری از سوی هیئت موظف در کوره های مخصوص به صورت یک بار حریق گردید.

آخرین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۳ - ۱۷:۱۳
Background image

د افغانستان بانک بانکنوتهای مندرس را جمع آوری و حریق نمود

 ۱۴ شعبان المعظم ۱۴۴۷— د افغانستان بانک به منظور ایجاد سهولت در داد و ستد مردم طبق طرزالعمل ‌های مربوطه، به ارزش ۵۸۸،۱۴۰،۰۰۰ (پنجصد و هشتاد و هشت میلیون و یکصد و چهل هزار) افغانی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۱۱:۱۷
Background image

اطلاعیه د افغانستان بانک

۱۴۴۷/۰۸/۰۲

محترم فیض احمد خوافی ولد حیات الله ولدیت حبیب الله مسکونه ولایت هرات درخواستی مؤرخ ۲۲/۰۹/۱۴۰۴ خویش را جهت اخذ جواز فعالیت بانکداری در کشور به د افغانستان بانک ارایه نموده. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۴:۶
Background image

اطلاعیه د افغانستان بانک

د افغانستان بانک به اطلاع هموطنان عزیز می‌رساند که به‌منظور ارایه خدمات بهتر، آسان‌تر و سریع‌تر، فعالیت‌های سیستم بین‌البانکی  (ACSS)  ای سی ایس ایس از این پس به‌صورت ۲۴ ساعته فعال می. . .

بازگشت به خبر