سومین بسته کمک دالری به افغانستان رسید و تسلیم بانک AIB شد

Mpoya
یکشنبه ۱۴۰۰/۹/۲۱ - ۱۶:۴۹
سومین بسته کمک دالری به افغانستان رسید و تسلیم بانک AIB شد

به سلسله کمک های بشردوستانه به افغانستان، امروز یکشنبه مورخ ۲۱ قوس ۱۴۰۰ سومین بسته کمک های بشردوستانه که نزده اعشاریه دو (۱۹.۲) میلیون دالر امریکایی می شود به افغانستان مواصلت کرده که زمینه انتقال آن از میدان تا بانک بین المللی افغانستان (AIB) توسط د افغانستان بانک تسهیل گردید.

د افغانستان بانک برای تسهیل راه های اصولی که منجر به جلوگیری از فقر و تنگدستی  مردم شریف افغانستان می شود، همواره تلاش نموده و از اینطریق به مردم خود اطمینان میدهد که وضعیت نظام بانکی کشور و نیازمندی های اسعاری به زودی حل خواهد شد.

قابل ذکر است که د افغانستان بانک همواره تلاش نموده، که ارزش پول افغانی را در مقابل اسعار در حد ثابت نگهداری نماید. امیدواری ها وجود دارد که با آمدن این بسته های کمکی ارزش پول افغانی در مقابل اسعار در حالت مطلوب قرار گیرد.

رهبری د افغانستان بانک در تلاش است تا از هر طریق ممکن به معضل نرخ برابری دالر به افغانی رسیدگی صورت گیرد.

آخرین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۶:۷
Background image

حریق بانکنوت های مندرس در زون جنوب غرب د افغانستان بانک

6 جمادی‌الثانی 1447 – د افغانستان بانک مطابق با طرزالعمل‌ های مربوطه به ارزش 405،892،000 (چهارصد و پنج میلیون و هشتصد نود و دو هزار) افغانی بانکنوت های مندرس که  از زون جنوب ‌غرب جمع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۶:۲۰
Background image

معاون اول  د افغانستان بانک با رئیس اتحادیه بانک‌های مشارکتی ترکیه دیدار کرد

محترم صدیق‌الله خالد معاون اول د افغانستان بانک که در راس  یک هیئتی  به ترکیه سفر کرده، با محترم اسماعیل یورال رئیس اتحادیه بانک‌های مشارکتی و اعضای این اتحادیه دیدار نمود.

اتحادیه. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۱۶:۳۷
Background image

تدویر نشست پیرامون تسهیل پروسه های اداری

۵ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ – به هدف اجرای فیصله شماره (۵)، بند (۲) مورخ  ۱۴۴۷/۳/۱ کابینه امارت اسلامی افغانستان و حکم شماره (۱۸۲۵/۶۹۶) مورخ ۱۴۴۷/۳/۲۰ عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، جلسه‌ای. . .

بازگشت به خبر