نشستی پیرامون توسعه دسترسی عامه به خدمات مالی، راه اندازی گردید

Mpoya
شنبه ۱۳۹۸/۵/۱۲ - ۱۰:۲۹
نشستی پیرامون توسعه دسترسی عامه به خدمات مالی، راه اندازی گردید

محترم واحد الله نوشیر سرپرست و معاون اول د افغانستان بانک طی نشستی در دفتر نمایندگی سازمان ملل متحد در کابل پیرامون توسعه دسترسی عامه به خدمات مالی صحبت نمود.  

محترم واحد الله نوشیر سرپرست و معاون اول د افغانستان بانک طی این نشست گفت که د افغانستان بانک تلاش می کند تا هموطنان در سراسر کشور به خدمات مالی دسترسی یابند، از همین رو د افغانستان بانک علاوه بر بانک ها و وزارت مخابرات، با نمایندگان  مؤسسات مالی کوچک و متوسط و عرضه کننده گان خدمات مالی نیز جلسات و برنامه های را راه اندازی نموده است.

هدف این برنامه، ارائه خدمات مالی به باشنده گان مناطق دور دست کشور، کاهش هزینه های عملیات بانکی، افزایش دسترسی عامه به خدمات مالی و ارائه خدمات بانکی در مناطق دور دست که بانک ها در آن مناطق فعالیت ندارند، بیان شده است.

در حال حاضر بانک ها در تمام مناطق افغانستان فعالیت ندارند و نمی توانند خدمات بانکی را ارائه نمایند،  به همین اساس به هدف توسعه خدمات بانکی و ایجاد سهولت های هر چه بیشتر برای هموطنان، ارائه خدمات از طریق مبایل و نمایندۀ می تواند در بخش بانکداری از طریق شبکه های مجوز مخابراتی  و بانک ها، جهت اخذ و پرداخت پول از طریق موبایل و نماینده زمینه دسترسی به خدمات مالی را برای هموطنان مهیا سازد.

قابل ذکر است که در این جلسه علاوه بر سرپرست و معاون اول د افغانستان بانک نمایندگان بانک های تجارتی، مؤسسات مالی کوچک و متوسط  و شماری از نمایندگان سفارت خانه های خارجی و مؤسسات مالی نیز اشتراک نموده بودند.

آخرین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۶:۵۷
Background image

معاون اول د افغانستان بانک با معاون بانک مرکزی ازبکستان دیدار کرد

۱۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ - محترم صدیق‌الله خالد، معاون اول د افغانستان بانک، در دفتر کاری خویش با محترم ابرار میرزا اولیموف، معاون بانک مرکزی جمهوری ازبکستان، دیدار نمود.

در این دیدار،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۸ - ۱۷:۳
Background image

معاون اول د افغانستان بانک با مسئولان بنیاد تضمین تمویلات افغانستان ( ای سی جی ایف) دیدار کرد

محترم صدیق‌الله خالد، معاون اول د افغانستان بانک، با محترم دیرک جوزف تیسن معاون بنیاد تضمین تمویلات افغانستان (ای سی جی ایف)، و هیئت همراه وی دیدار کرد. هدف از این نشست، فراهم‌سازی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۴ - ۱۸:۳۴
Background image

حریق بانکنوت‌های مندرس در زون شمال و شمال شرق د افغانستان بانک

 ۲۹محرم الحرام ۱۴۴۸ – د افغانستان بانک به‌ منظور تسهیل در داد و ستدهای پولی   به ارزش مبلغ ۱،۱۴۱،۶۶۰،۰۰۰ (یک میلیارد و یکصد و چهل و یک میلیون و ششصد و شصت هزار) افغانی بانکنوت های مندرس. . .

بازگشت به خبر