آمر عمومی نظارت بانکی  و خدمات مالی د افغانستان بانک معرفی شد

Mpoya
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۶ - ۱۶:۲۴
آمر عمومی نظارت بانکی  و خدمات مالی د افغانستان بانک معرفی شد

۲۵ شعبان المعظم ۱۴۴۶ دوکتور لطف الله خیرخواه طی مجلسی منحیث آمر عمومی نظارت بانکی و خدمات مالی د افغانستان بانک معرفی شد.

محترم صدیق‌الله خالد، معاون اول د افغانستان بانک در جریان این نشست، تغییر و تبدیل در ادارات را یک اصل در امور کاری کارمندان دانسته و تأکید کرد که چنین تغییرات به منظور بهبود و اصلاح امور اداری صورت می‌گیرد. وی در ادامه سخنانش افزود که مسئولیت تنها به معنای کسب صلاحیت نیست، بلکه امانت‌داری، صداقت و خدمت به مردم نیز می‌باشد و همه ما باید وظایف خود را به بهترین شکل انجام دهیم.

معاون اول د افغانستان بانک  برای محترم دوکتور لطف‌الله خیرخواه آرزوی موفقیت نموده و از تمامی همکاران خواست تا با وی همکاری داشته باشند تا روند نظارت بانکی بیشتر از پیش تقویت گردد و سکتور بانکی کشور رشد بیشتری نماید.

همچنان محترم صدیق‌الله خالد از تلاش‌ها و خدمات محترم شیخ عبدالرحمن قانت آمر عمومی پیشین آمریت نظارت بانکی و خدمات مالی به نیکویی یاد آوری نموده  و دستاوردهای وی را در راستای تقویت سیستم نظارتی سکتور بانکی، ارزشمند خواند.

قابل ذکر است که در این نشست محترم ملا محمد آخند، معاون دوم د افغانستان بانک،  آمرین و معاونین آمریت های مختلف د افغانستان بانک نیز حضور داشتند.

آخرین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۲۳
Background image

نمونه های بانکنوت های مندرس

بانکنوت های که دارای خصوصیات ذیل باشند، در جمع بانکنوت های مندرس محسوب و قابل تعویض می باشند:

هموطنان عزیز می توانند این نوع بانکنوت ها را در مرکز و ولایات کشور در نمایندگی های د. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۱۴
Background image

د افغانستان بانک ۶۶۰.۲ میلیون افغانی بانکنوت های مندرس جمع‌آوری‌شده از سه زون را حریق نمود

۲ ربیع الثانی ۱۴۴۸ – د افغانستان بانک بمنظور مدیریت سالم نظام پولی کشور و ایجاد سهولت هرچه بیشتر در داد و ستد، به مبلغ ۶۶۰,۲۰۰,۰۰۰ (ششصد و شصت میلیون و دوصد هزار) بانکنوت های مندرس جمع. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۶:۵۷
Background image

معاون اول د افغانستان بانک با معاون بانک مرکزی ازبکستان دیدار کرد

۱۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ - محترم صدیق‌الله خالد، معاون اول د افغانستان بانک، در دفتر کاری خویش با محترم ابرار میرزا اولیموف، معاون بانک مرکزی جمهوری ازبکستان، دیدار نمود.

در این دیدار،. . .

بازگشت به خبر