دیدار سرپرست د افغانستان بانک از زون ها و نمایندگی های تحت اثر آنها

Mpoya
دوشنبه ۱۴۰۰/۱۲/۲۳ - ۱۶:۰
دیدار سرپرست د افغانستان بانک از زون ها و نمایندگی های تحت اثر آنها

23 حوت 1400-  محترم حاجی ادریس سرپرست ریاست کُل د افغانستان بانک و هیئت همراه شان به ادامه سفرهای ولایتی امروز به زون شمال سفر کرده و از امور این زون دیدار و نظارت نمودند. هدف این سفر و دیدارها آوردن اصلاحات، تنظیم هر چه بیشتر امور، هماهنگی اجرآات، مدیریت مؤثر و کار گروپی جهت نیل به اهداف نهایی بانک و عرضه خدمات مفید برای مردم می باشد.

لازم به ذکر است که محترم حاجی ادریس سرپرست د افغانستان بانک و هیئت همراه شان در بازدید و نظارت از زون شمال با مدیران نمایندگی های مزار شریف، سرپل، جوزجان، فاریاب، سمنگان، آقینه و حیرتان تدویر جلسه نمودند.

سرپرست د افغانستان بانک در این جلسه گزارشهای اجراآت آنان را استماع نموده و در زمینه حل مشکلات کارمندان این زون توصیه های لازم را برای بهبود امور به مراجع ذیربط هدایت داد.

سرپرست د افغانستان بانک در نشستی که در زون شمال برگزار شد از کارمندان این زون خواست تا با نهایت صداقت، اخلاص و مسئولیت به هموطنان خود خدمت کنند. کارمندان آن زون نیز تعهد نمودند که بیش از هر زمان دیگر به هموطنان عزیز خدمات بهتري را ارائه خواهند کرد و در این زمینه از هیچ تلاشی دریغ نخواهند ورزید.

لازم به ذکر است که بعد از بازدید از زون شمال سرپرست د افغانستان بانک به منظور نظارت دقیق بر امور ادارات، جهت مشاهده پیشرفت ها، دستاوردها و رفع مشکلات آنها به نمایندگی های مربوطه نیز سفر خواهد داشت.

آخرین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۶:۵۷
Background image

معاون اول د افغانستان بانک با معاون بانک مرکزی ازبکستان دیدار کرد

۱۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ - محترم صدیق‌الله خالد، معاون اول د افغانستان بانک، در دفتر کاری خویش با محترم ابرار میرزا اولیموف، معاون بانک مرکزی جمهوری ازبکستان، دیدار نمود.

در این دیدار،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۸ - ۱۷:۳
Background image

معاون اول د افغانستان بانک با مسئولان بنیاد تضمین تمویلات افغانستان ( ای سی جی ایف) دیدار کرد

محترم صدیق‌الله خالد، معاون اول د افغانستان بانک، با محترم دیرک جوزف تیسن معاون بنیاد تضمین تمویلات افغانستان (ای سی جی ایف)، و هیئت همراه وی دیدار کرد. هدف از این نشست، فراهم‌سازی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۴ - ۱۸:۳۴
Background image

حریق بانکنوت‌های مندرس در زون شمال و شمال شرق د افغانستان بانک

 ۲۹محرم الحرام ۱۴۴۸ – د افغانستان بانک به‌ منظور تسهیل در داد و ستدهای پولی   به ارزش مبلغ ۱،۱۴۱،۶۶۰،۰۰۰ (یک میلیارد و یکصد و چهل و یک میلیون و ششصد و شصت هزار) افغانی بانکنوت های مندرس. . .

بازگشت به خبر