به سلسله کمک های بشردوستانه جامعه جهانی بسته 40 میلیون دالر امریکایی دیگر به کابل مواصلت نمود

Mpoya
دوشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۲۴ - ۱۲:۱۸
به سلسله کمک های بشردوستانه جامعه جهانی بسته 40 میلیون دالر امریکایی دیگر به کابل مواصلت نمود

۲۲  رجب المرجب ۱۴۴۴ _ به سلسله کمک های بشردوستانه جامعه جهانی به افغانستان بسته دیگری ۴۰ میلیون دالری از کمک های بشردوستانه به کابل مواصلت نمود و به یکی از بانک های تجارتی سپرده شد.

د افغانستان بانک از کمک های جامعه جهانی قدردانی نموده و از جامعه جهانی می خواهد که کمک های خود را از طریق سکتور بانکی انجام دهد. رهبری د افغانستان بانک بر این باور است که کمک رسانی از طریق سکتور بانکی باعث ایجاد سهولتها برای مردم و ایجاد شفافیت در این زمینه می شود.

آخرین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۶:۷
Background image

حریق بانکنوت های مندرس در زون جنوب غرب د افغانستان بانک

6 جمادی‌الثانی 1447 – د افغانستان بانک مطابق با طرزالعمل‌ های مربوطه به ارزش 405،892،000 (چهارصد و پنج میلیون و هشتصد نود و دو هزار) افغانی بانکنوت های مندرس که  از زون جنوب ‌غرب جمع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۶:۲۰
Background image

معاون اول  د افغانستان بانک با رئیس اتحادیه بانک‌های مشارکتی ترکیه دیدار کرد

محترم صدیق‌الله خالد معاون اول د افغانستان بانک که در راس  یک هیئتی  به ترکیه سفر کرده، با محترم اسماعیل یورال رئیس اتحادیه بانک‌های مشارکتی و اعضای این اتحادیه دیدار نمود.

اتحادیه. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۱۶:۳۷
Background image

تدویر نشست پیرامون تسهیل پروسه های اداری

۵ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ – به هدف اجرای فیصله شماره (۵)، بند (۲) مورخ  ۱۴۴۷/۳/۱ کابینه امارت اسلامی افغانستان و حکم شماره (۱۸۲۵/۶۹۶) مورخ ۱۴۴۷/۳/۲۰ عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، جلسه‌ای. . .

بازگشت به خبر