جلسه هماهنگی با نمایندگان اتحادیه صرافان

Mpoya
دوشنبه ۱۴۰۲/۸/۲۲ - ۱۵:۷
جلسه هماهنگی با نمایندگان اتحادیه صرافان

29 ربیع الثانی 1445 جلسه ای به رهبری سرپرست ریاست کُل د افغانستان بانک محترم هدایت الله بدری بمنظور هماهنگی با نمایندگان اتحادیه صرافان تدویر گردید و در زمینه ثبات و ترویج افغانی و یک سلسله موارد مرتبط دیگر بحث و گفتگو شد.

در این جلسه محترم هدایت الله بدری سرپرست ریاست کُل د افغانستان بانک به تفصیل در مورد حفظ ثبات نرخ مبادله افغانی، پیروی از قوانین و مقررات د افغانستان بانک و راهکارهای افزایش بیشتر ثبات ارزش افغانی صحبت نمود.

سرپرست د افغانستان بانک بر هماهنگی بیشتر د افغانستان بانک و اتحادیه صرافان تاکید کرد و نقش صرافان را در بازارهای پولی کشور ارزشمند خواند و بالای شعبات مربوطه هدایت داد تا در پرتو قوانین و مقررات در زمینه میکانیزه سازی فعالیت های صرافان کار نمایند.

گفتنی است که در این جلسه نظرات و پیشنهادات نمایندگان اتحادیه صرافان استماع شده و صرافان نیز به نوبه خویش تعهد همکاری دادند.

شایان ذکر است که در این جلسه نمایندگان ادارات ذیربط و آمرین آمریت های مختلف د افغانستان بانک نیز اشتراک داشتند و در مورد موضوعات ذکر شده به تفصیل گفتگو کردند.

آخرین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۶:۷
Background image

حریق بانکنوت های مندرس در زون جنوب غرب د افغانستان بانک

6 جمادی‌الثانی 1447 – د افغانستان بانک مطابق با طرزالعمل‌ های مربوطه به ارزش 405،892،000 (چهارصد و پنج میلیون و هشتصد نود و دو هزار) افغانی بانکنوت های مندرس که  از زون جنوب ‌غرب جمع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۶:۲۰
Background image

معاون اول  د افغانستان بانک با رئیس اتحادیه بانک‌های مشارکتی ترکیه دیدار کرد

محترم صدیق‌الله خالد معاون اول د افغانستان بانک که در راس  یک هیئتی  به ترکیه سفر کرده، با محترم اسماعیل یورال رئیس اتحادیه بانک‌های مشارکتی و اعضای این اتحادیه دیدار نمود.

اتحادیه. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۱۶:۳۷
Background image

تدویر نشست پیرامون تسهیل پروسه های اداری

۵ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ – به هدف اجرای فیصله شماره (۵)، بند (۲) مورخ  ۱۴۴۷/۳/۱ کابینه امارت اسلامی افغانستان و حکم شماره (۱۸۲۵/۶۹۶) مورخ ۱۴۴۷/۳/۲۰ عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، جلسه‌ای. . .

بازگشت به خبر