از رهبری د افغانستان بانک بخاطر اجراآت موثر و مشارکت فعال در برنامه حسابدهی دولت به ملت تقدیر بعمل آمد

Mpoya
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۷/۵ - ۱۶:۱
از رهبری د افغانستان بانک بخاطر اجراآت موثر و مشارکت فعال در برنامه حسابدهی دولت به ملت تقدیر بعمل آمد

1444 ربیع الاول 1 - محترم عبدالقاهر (حاجی ادریس) سرپرست د افغانستان بانک بخاطر اجراآت موثر د افغانستان بانک و مشارکت فعال در برنامه حسابدهی دولت به ملت از طرف معاونیت اقتصادی محترم ریاست الوزرا تقدیر شد.

در این نشست که به منظور قدردانی از اجراآت بهتر و مشارکت فعال ادارات دولتی و رسانه ها در برنامه پاسخگویی به ملت تشکیل گردیده بود، ۴۳ اداره دولتی از سوی مقام محترم ریاست الوزرا تقدیر شد و از اجراآت آنان قدردانی بعمل آمد.

قابل ذکر است که د افغانستان بانک به شفافیت و پاسخگویی متعهد بوده و به همین منظور در یک سال گذشته مراودات موثر با رسانه ها را حفظ و دستاورد های خوبی داشته است که گزارش آن به تاریخ ۱۳ ماه محرم الحرام سال روان ۱۴۴۴ قمری در مرکز رسانه های حکومت با مردم و رسانه های جمعی شریک ساخته شد.

هیئت رهبری د افغانستان بانک ضمن قدردانی از مقام عالی ریاست الوزرا متعهد است که در این زمینه تلاش های بیشتری انجام دهد و تسهیلات بیشتر را در سکتور بانکی برای خدمت به مردم ایجاد کند.

آخرین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۷:۲۳
Background image

معاون اول د افغانستان بانک با معاون یوناما و رئیس برنامه توسعه سازمان ملل متحد دیدار کرد

۲۰ رمضان المبارک ۱۴۴۷ – محترم صدیق‌الله خالد، معاون اول د افغانستان بانک، با محترم اندریکا راتوات، معاون هیئت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما)، و محترم استفن رودریگز، مدیر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۱۵:۴
Background image

اطلاعیه د افغانستان بانک

در صورتیکه حین مراجعه  به یکی از مؤسسات مالی به کدام مشکل مواجه می شوید ویا با شما برخورد نامناسب صورت می گیرد ویا هم حقوق شما به اساس اصول پرداخت نمیگردد، شما می توانید شکایت خویش را. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۹ - ۱۷:۱
Background image

د افغانستان بانک بانکنوتهای مندرس زون غرب را جمع آوری و حریق نمود

۲۰ شعبان المعظم ۱۴۴۷-  د افغانستان بانک طبق طرزالعمل ‌های مربوطه، به ارزش ۵۳۷،۷۴۶،۰۰۰ (پنجصد و سی و هفت میلیون و هفت صد و چهل و شش هزار) افغانی بانکنوتهای مندرس را از زون غرب جمع آوری. . .

بازگشت به خبر