معاون اول د افغانستان بانک با معاون یوناما و رئیس برنامه توسعه سازمان ملل متحد دیدار کرد

Mpoya
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۷:۲۳
معاون اول د افغانستان بانک با معاون یوناما و رئیس برنامه توسعه سازمان ملل متحد دیدار کرد

۲۰ رمضان المبارک ۱۴۴۷ – محترم صدیق‌الله خالد، معاون اول د افغانستان بانک، با محترم اندریکا راتوات، معاون هیئت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما)، و محترم استفن رودریگز، مدیر برنامه توسعه سازمان ملل متحد (UNDP)، و هیئت همراه دیدار کرد.

در این دیدار، ساختار، اهمیت و نحوه اجرای یک چارچوب کاری مشترک برای ظرفیت‌سازی در بخش بانکی و مالی مورد بحث مفصل قرار گرفت. در این جلسه تأکید شد که این چارچوب به عنوان یک ساختار هماهنگ و مشترک، تحت نظارت دافغانستان بانک عمل خواهد کرد و برنامه‌های ارتقای ظرفیت و آموزشی، مواد آموزشی و انتخاب مربیان به صورت سیستماتیک و هماهنگ سازماندهی و اجرا می‌شوند.

همچنین، از طریق این چارچوب مشترک، کمک‌های فنی و فعالیت‌های نهادهای بین‌المللی و داخلی زیر یک چتر واحد گرد هم می‌آیند تا هماهنگی در ظرفیت‌سازی ایجاد شود، از تکرار فعالیت‌ها جلوگیری گردد و اطمینان حاصل شود که کمک‌ها به طور مؤثر به کار گرفته می‌شوند.

در این نشست همچنین یادآوری شد که این چارچوب مشترک بستری برای جذب بودجه مالی جهت ظرفیت‌سازی در بخش بانکی و مالی فراهم خواهد کرد تا نهادهای بین‌المللی بتوانند از طریق آن، از برنامه‌های آموزشی، کارگاه‌های تخصصی و فعالیت‌های توسعه حرفه‌ای حمایت کنند.

شایان ذکر است که محترم فدا محمد فیضان، آمر عمومی دفتر ریاست د افغانستان بانک، و تعدادی از آمران و معاونان آمریت‌های مرتبط نیز در این جلسه حضور داشتند.

آخرین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۶:۱۸
Background image

هیئت د افغانستان بانک از زون‌های شمال و شمال‌شرق بازدید نمود

هیئتی تحت ریاست محترم صدیق‌الله خالد معاون اول د افغانستان بانک، به زون‌های شمال و شمال‌شرق سفر نموده و از فعالیت های نمایندگی‌های تحت اثر د افغانستان بانک بازدید نمود؛ این سفر با هدف. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۹:۵۴
Background image

اطلاعیه د افغانستان بانک

در این اواخر گزارش های وجود دارند که  برخی از اشخاص در معاملات روزمره اقتصادی از پذیرش بانکنوت ها و سکه های ۱، ۲ و ۵ افغانی امتناع میورزند. بدینوسیله به آگاهی عموم هموطنان رسانیده میشود. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۴:۴۸
Background image

نشست شورای عالی د افغانستان بانک برگزار گردید

۱۸ شوال ‌المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق – جلسه شورای عالی د افغانستان بانک تحت ریاست محترم نور احمد آغا رئیس کُل د افغانستان بانک که هم ‌زمان ریاست این شورا را نیز بر عهده دارد، با حضور اعضای شورا. . .

بازگشت به خبر