اطلاعیه د افغانستان بانک در زمینه مبادله بانکنوتهای افغانی با سریال متفاوت (دو رقمی)!

Mpoya
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۳ - ۱۴:۲۷
اطلاعیه د افغانستان بانک در زمینه مبادله بانکنوتهای افغانی با سریال متفاوت (دو رقمی)!

به اطلاع تمام هموطنان عزیز رسانیده میشود که بانکنوتهای افغانی که سریال های آن متفاوت یا دو نمره یی باشند در صورتیکه هر دو طرف آن اصلی بوده و دو کله‌ئی نباشند از جمله بانکنوتهای مندرس محسوب می گردد. آن عده از هموطنانیکه از این قبیل بانکنوتها داشته باشند می توانند با مراجعه به نزدیک ترین نمایندگي د افغانستان بانک یا بانک های تجارتی، با بانکنوتهای سالم ( قابل چلند) مبادله و تحویل حسابات نمایند. گفتنی است بعد از سال 1395 این گونه بانکنوت ها جزو بانکنوت های مندرس به حساب نمی آمدند و قابل معامله نبودند.

آخرین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱ - ۱۶:۵۳
Background image

د افغانستان بانک طی کنفرانس مطبوعاتی دستاوردهای مهم سال گذشته را با ملت شریک ساخت

 ۲۷ محرم الحرام ۱۴۴۷ - د افغانستان بانک به منظور پاسخگویی به ملت، طی برنامه تشریح دستاوردهای نهادهای امارتی در مرکز رسانه‌ های حکومت، دستاوردها و فعالیت‌ های مهم سال ۱۴۴۶ هجری قمری را. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳۱ - ۹:۱۳
Background image

د افغانستان بانک  بانکنوت‌های مندرس گرد آوری شده  از زون‌های مرکز، شرق و جنوب‌شرق را حریق نمود

۲۵ محرم ‌الحرام ۱۴۴۷– د افغانستان بانک به ‌منظور ایجاد سهولت در معاملات و داد و ستد ها، مبلغ ۱،۰۰۹،۸۶۷،۰۰۰ (یک میلیارد، نه میلیون و هشت‌صد و شصت‌ و هفت هزار) افغانی بانکنوت‌های کهنه و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۳ - ۱۰:۳۰
Background image

هموطنان عزیز!

در صورتیکه حین مراجعه  به بانک های خصوصی به کدام مشکل مواجه می شوید ویا کارمند بانک با شما برخورد نامناسب می نماید ویا هم به اساس اصول حقوق شما پرداخت نمیگردد، شما می توانید شکایت خویش. . .

بازگشت به خبر