تدویر جلسه با نماینده گانی از کشور سویزرلند

Mpoya
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱/۹ - ۱۶:۵۴
تدویر جلسه با نماینده گانی از کشور سویزرلند

 9حمل 1401- جلسه ای به رهبری محترم عبدالقدیر احمد معاون دوم د افغانستان بانک با نماینده گانی از کشور سویزرلند در دفتر مرکزی د افغانستان بانک برگزار گردید.

طی این نشست روی کمک های بشردوستانه به مردم افغانستان، سیاست های پولی کشور و چگونگی تقویه بنیه های مالی و بانکی افغانستان بحث های همه جانبه صورت گرفت.

محترم عبدالقدیر احمد معاون دوم  د افغانستان بانک گفت که د افغانستان بانک متعهد به رعایت اصول مراودات مالی و بانکی با جهان است و تقاضای ما از جوامع کمک رسان این است که کمک های بشردوستانه را از طریق سیستم بانکی انجام دهند. او همچنان افزود که مواصلت کمک های بشردوستانه از طریق سیستم بانکی باعث ایجاد شفافیت و سهولت به مردم می گردد.

محترم عبدالقدیر احمد علاوه نمود که د افغانستان بانک برای تقویت و بهبود سکتور مالی و بانکی کشور با نهاد های مختلف نشست و گفتگو نموده و به این تلاش های خود همچنان ادامه خواهد داد.

متعاقباً، نماینده گان محترم از کشور سویزرلند وعده همکاری با د افغانستان بانک و سکتور بانکی و مالی کشور را برای بهبود وضعیت این سکتور دادند.

آخرین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۷:۲۳
Background image

معاون اول د افغانستان بانک با معاون یوناما و رئیس برنامه توسعه سازمان ملل متحد دیدار کرد

۲۰ رمضان المبارک ۱۴۴۷ – محترم صدیق‌الله خالد، معاون اول د افغانستان بانک، با محترم اندریکا راتوات، معاون هیئت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما)، و محترم استفن رودریگز، مدیر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۱۵:۴
Background image

اطلاعیه د افغانستان بانک

در صورتیکه حین مراجعه  به یکی از مؤسسات مالی به کدام مشکل مواجه می شوید ویا با شما برخورد نامناسب صورت می گیرد ویا هم حقوق شما به اساس اصول پرداخت نمیگردد، شما می توانید شکایت خویش را. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۹ - ۱۷:۱
Background image

د افغانستان بانک بانکنوتهای مندرس زون غرب را جمع آوری و حریق نمود

۲۰ شعبان المعظم ۱۴۴۷-  د افغانستان بانک طبق طرزالعمل ‌های مربوطه، به ارزش ۵۳۷،۷۴۶،۰۰۰ (پنجصد و سی و هفت میلیون و هفت صد و چهل و شش هزار) افغانی بانکنوتهای مندرس را از زون غرب جمع آوری. . .

بازگشت به خبر