د افغانستان بانک متعهد به استحکام سکتور بانکی است

Mpoya
پنجشنبه ۱۴۰۱/۸/۱۲ - ۱۲:۱۲
د افغانستان بانک متعهد به استحکام سکتور بانکی است

۸ ربیع الثانی ۱۴۴۴ د افغانستان بانک به سلسله تلاش های که برای استحکام نظام بانکی آغاز نموده، این بار در ولایت های هرات، کندهار، زابل و ننگرهار جلسات جداگانه را در زمینه استحکام نظام بانکی و جلب همکاری مردم بر این سکتور با مقامات، نمایندگان بانکهای تجارتی، تاجران، اصناف و موی سفیدان محل تدویر نمود.

در این جلسات در خصوص نظام بانکی و ارزش این سکتور در رشد اقتصادی کشور بحث و تبادل نظر شد و از اشتراک کنندگان خواسته شد که برای رشد اقتصادی کشور از سکتور بانکی حمایت نمایند. شرکت کنندگان در این جلسه ضمن اعلام حمایت از سکتور بانکی کشور تعهد همکاری را دادند.

شایان ذکر است که استحکام و ثبات سکتور مالی و بانکی کشور بخشی از تعهدات د افغانستان بانک برای شرکای ملی و بین المللی می باشد و این تلاشها به سایر ولایات کشور نیز ادامه خواهد داشت.

آخرین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۶:۷
Background image

حریق بانکنوت های مندرس در زون جنوب غرب د افغانستان بانک

6 جمادی‌الثانی 1447 – د افغانستان بانک مطابق با طرزالعمل‌ های مربوطه به ارزش 405،892،000 (چهارصد و پنج میلیون و هشتصد نود و دو هزار) افغانی بانکنوت های مندرس که  از زون جنوب ‌غرب جمع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۶:۲۰
Background image

معاون اول  د افغانستان بانک با رئیس اتحادیه بانک‌های مشارکتی ترکیه دیدار کرد

محترم صدیق‌الله خالد معاون اول د افغانستان بانک که در راس  یک هیئتی  به ترکیه سفر کرده، با محترم اسماعیل یورال رئیس اتحادیه بانک‌های مشارکتی و اعضای این اتحادیه دیدار نمود.

اتحادیه. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۱۶:۳۷
Background image

تدویر نشست پیرامون تسهیل پروسه های اداری

۵ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ – به هدف اجرای فیصله شماره (۵)، بند (۲) مورخ  ۱۴۴۷/۳/۱ کابینه امارت اسلامی افغانستان و حکم شماره (۱۸۲۵/۶۹۶) مورخ ۱۴۴۷/۳/۲۰ عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، جلسه‌ای. . .

بازگشت به خبر