ورکشاپ آموزشی به هدف ایجاد هماهنگی و همکاری میان دفتر مرکزی، زون‌ها و نمایندگی‌های ولایتی د افغانستان بانک برگزار شد

Mpoya
دوشنبه ۱۴۰۳/۷/۱۶ - ۹:۲۱
ورکشاپ آموزشی به هدف ایجاد هماهنگی و همکاری میان دفتر مرکزی، زون‌ها و نمایندگی‌های ولایتی د افغانستان بانک برگزار شد

۳ ربیع‌الثانی ۱۴۴۶ - ورکشاپ  سه‌روزه  آموزشی در کابل با اشتراک مسئولین و کارمندان دفتر مرکزی، زون‌ها و نمایندگی‌های ولایتی د افغانستان بانک برگزار شد. هدف از این ورکشاپ، ایجاد هماهنگی و همکاری میان دفتر مرکزی، زون‌ها و نمایندگی‌های ولایتی د افغانستان بانک می‌باشد.

محترم نور احمد آغا، رئیس کُل د افغانستان بانک، در آغاز این ورکشاپ گفت که در نظر بود تا مسئولین و کارمندان د افغانستان بانک را به هدف ایجاد هماهنگی و همکاری میان بخش‌های مختلف بانک مرکزی، در ورکشاپ آموزشی گردهم آورد تا اشتراک‌کنندگان در این ورکشاپ پیرامون موضوعات مربوطه بحث و تبادل‌نظر نمایند.

رییس کُل د افغانستان بانک اضافه کرد که هدف این ورکشاپ، تسریع مسایل اداری، ایجاد سهولت در ارائه خدمات، شفافیت در امور و بهبود کاری از طریق همکاری و هماهنگی است و اطمینان داریم که این اهداف با تلاش‌های مشترک به دست خواهند آمد.

همچنان محترم  نور احمد آغا پیرامون اهمیت صداقت و درستکاری در امور کاری صحبت کرد و از مسئولین خواست وظایفی که به آنها سپرده شده است را به عنوان امانت الهی تلقی کرده و در راستای ارائه خدمات بهتر به مردم و پیشبرد وظایف ، مسئولیت‌پذیری و تعهد کامل، اصول شفافیت، صداقت، اخلاص و پاسخ‌ گویی را مد نظر قرار داده و در انجام مسئولیت‌های خود هیچ‌گونه کوتاهی و سهل انگاری نداشته باشند.

رئیس کُل د افغانستان بانک در بخش دیگری از سخنانش بر اهمیت ثبات اقتصادی اشاره کرده گفت که برای دستیابی به ثبات اقتصادی، یک نظام مالی پیشرفته ضروری است و تلاش ما این است که در دفاتر مرکزی و ولایاتی د افغانستان بانک، سیستم مالی و بانکی‌ را ایجاد کند که مطابق با معیارهای بین‌المللی و مجهز به تکنالوژی مدرن باشد تا هموطنان به‌راحتی بتوانند به خدمات مالی و بانکی دسترسی داشته باشند. وی ضمن قدردانی از مسئولین زون‌های مختلف د افغانستان بانک، مدیران نمایندگی‌های ولایتی و کارمندان مربوطه، از آنها خواست که در تطبیق قوانین و مقررات و در اجرای دستورالعمل‌ها، توجه کامل داشته باشند.

قابل یادآوری است که در این ورکشاپ مدیران ۱۰ نمایندگی سرحدی، ۳۳ نمایندگی ولایتی، ۱۱ نمایندگی شهری و آمرین ۷ زون اشتراک ورزیده بودند، این ورکشاپ تا سه روز آینده ادامه خواهد داشت و آمریت ‌های مختلف د افغانستان بانک، معلومات همه‌جانبه را با ارائه پریزنتیشن‌ها روی موضوعات تخنیکی، پالیسی‌ها، قوانین و مقررات با اشتراک‌کنندگان این ورکشاپ به اشتراک خواهند گذاشت.

آخرین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۷:۱۲
Background image

تدویر جلسه شورای عالی د افغانستان بانک

جلسه شورای عالی د افغانستان بانک تحت ریاست محترم نور احمد آغا، رئیس کُل  د افغانستان بانک و رئیس شورای عالی،  در دفتر مرکزی د افغانستان بانک برگزار گردید.

محترم نور احمد آغا در آغاز. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳۱ - ۱۶:۴۱
Background image

هیئت د افغانستان بانک از چهار ولایت زون جنوب غرب دیدار نمود

هیئتی تحت ریاست محترم صدیق‌الله خالد معاون اول د افغانستان بانک به زون جنوب‌غرب سفر کرد و از فعالیت‌های زون، نمایندگی‌های تحت اثر، نمایندگی های بانک‌های تجارتی و صرافی ها، دیدار نمودند.. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۱۷:۵۹
Background image

دیدار هیئت رهبری د افغانستان بانک با بنیانگذار بنیاد عزیزی

محترم نور احمد آغا رئیس کُل د افغانستان بانک و محترم صدیق الله خالد، معاون اول د افغانستان بانک با محترم میرویس عزیزی، بنیانگذار بنیاد عزیزی دیدار نموده و پیرامون توسعه هرچه بیشتر سکتور. . .

بازگشت به خبر