پانزدهمین بسته کمک های بشردوستانه نقدی به کشور رسید

Mpoya
چهارشنبه ۱۴۰۰/۱۱/۲۷ - ۱۵:۳۶
پانزدهمین بسته کمک های بشردوستانه نقدی به کشور رسید

27 دلو 1400- به سلسله کمک های بشردوستانه به افغانستان،یکبار دیگر بسته 32 میلیون دالر امریکایی به کابل مواصلت کرد.

از زمان آغاز کمک های بشردوستانه به افغانستان، این پانزدهمین بسته است که به کابل می رسد و  به بانک بین المللی افغانستان (AIB) تحویل داده می شود.

د افغانستان بانک منحیث بانک مرکزی کشور ضمن قدردانی از کشورهای کمک رسان، می خواهد که در زمینه تسهیل مراودات بانکی نیز با افغانستان همکاری صورت گیرد.

آخرین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۳۱ - ۱۶:۴۰
Background image

تدویر همایش مردمی به منظور توسعه خدمات مالی در زون شمال افغانستان

۲۲ شوال المکرم ۱۴۴۶ - همایش مردمی به ابتکار د افغانستان بانک در زون شمال کشور برگزار شد که در آن پیرامون دسترسی آسان به خدمات مالی، تقویت اقتصادهای محلی و حمایت از برقی ‌سازی پرداخت‌ها. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱/۳۰ - ۱۲:۲۰
Background image

تاکید معاون اول د افغانستان بانک به ارائه خدمات معیاری مالی و بانکی

۲۱ شوال المکرم ۱۴۴۶ هجری قمری محترم صدیق الله خالد که در راس یک هیئت به ولایت بلخ سفر نموده است در روز اول سفر خود با همکاران زون شمال دیدار نموده و از فعالیت‌های آنان ارزیابی به عمل. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۰ - ۱۱:۲۷
Background image

د افغانستان بانک 20 میلیون دالر امریکایی را لیلام میکند

11 شوال المکرم 1446- د افغانستان بانک الی مبلغ (20) میلیون دالر امریکایی را طی داوطلبی به روز پنجشنبه مؤرخ 12 شوال المکرم 1446 (1404/01/21) بطور لیلام بفروش می رساند. بدینوسیله از. . .

بازگشت به خبر