تدویر جلسه با نمایندگان بانکهای تجارتی

Mpoya
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۴/۳۱ - ۱۷:۲۶
تدویر جلسه با نمایندگان بانکهای تجارتی

31 سرطان 1399 جلسه ای تحت رهبری محترم اجمل احمدی سرپرست ریاست کُل د افغانستان بانک با نمایندگان بانک های تجارتی تدویر یافت.

در این جلسه پیرامون دسترسی مردم به محصولات و خدمات بانکی، عرضه خدمات باکیفیت از سوی بانکها، سیستم تادیات افغانستان و محصولات الکترونیکی بانکی، تقاضای مارکیت به لیتراف کریدت ها، همکاری های تخنیکی بین البانکی و نقش د افغانستان بانک منحیث قانونگذار و ناظر بر فعالیتهای این سکتور، مشکلات و چالش‌ها فرا راه عرضه خدمات مالی و بانکی صحبت شد.

ابتدا، نمایندگان بانکهای تجارتی هر یک به نوبه خویش ارائه معلومات نموده و مشکلات خود را با مقامات بانک مرکزی در میان گذاشتند.

متعاقباً، محترم اجمل احمدی سرپرست ریاست کُل د افغانستان بانک گفت که د افغانستان بانک متعهد به آوردن اصلاحات لازم در سکتور مالی و بانکی کشور بوده و تلاش های موثری را در چارچوب قانون بانکداری برای سلامت هر چه بیشتر این نظام انجام خواهد داد.

آخرین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۷:۲۳
Background image

معاون اول د افغانستان بانک با معاون یوناما و رئیس برنامه توسعه سازمان ملل متحد دیدار کرد

۲۰ رمضان المبارک ۱۴۴۷ – محترم صدیق‌الله خالد، معاون اول د افغانستان بانک، با محترم اندریکا راتوات، معاون هیئت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما)، و محترم استفن رودریگز، مدیر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۱۵:۴
Background image

اطلاعیه د افغانستان بانک

در صورتیکه حین مراجعه  به یکی از مؤسسات مالی به کدام مشکل مواجه می شوید ویا با شما برخورد نامناسب صورت می گیرد ویا هم حقوق شما به اساس اصول پرداخت نمیگردد، شما می توانید شکایت خویش را. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۹ - ۱۷:۱
Background image

د افغانستان بانک بانکنوتهای مندرس زون غرب را جمع آوری و حریق نمود

۲۰ شعبان المعظم ۱۴۴۷-  د افغانستان بانک طبق طرزالعمل ‌های مربوطه، به ارزش ۵۳۷،۷۴۶،۰۰۰ (پنجصد و سی و هفت میلیون و هفت صد و چهل و شش هزار) افغانی بانکنوتهای مندرس را از زون غرب جمع آوری. . .

بازگشت به خبر