شانزدهمین بسته کمک های بشردوستانه نقدی به کشور رسید

Mpoya
دوشنبه ۱۴۰۰/۱۲/۲ - ۱۴:۳۹
شانزدهمین بسته کمک های بشردوستانه نقدی به کشور رسید

2 حوت 1400- به سلسله کمک های بشردوستانه به افغانستان، یکبار دیگر بسته 32 میلیون دالر امریکایی به کابل مواصلت کرد.

از زمان آغاز کمک های بشردوستانه به افغانستان، این شانزدهمین بسته است که به کابل می رسد و  به بانک بین المللی افغانستان (AIB)  تحویل داده می شود.

د افغانستان بانک منحیث بانک مرکزی کشور ضمن قدردانی از کشورهای کمک رسان، می خواهد که در زمینه تسهیل مراودات بانکی نیز با افغانستان همکاری صورت گیرد.

آخرین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱ - ۱۶:۵۳
Background image

د افغانستان بانک طی کنفرانس مطبوعاتی دستاوردهای مهم سال گذشته را با ملت شریک ساخت

 ۲۷ محرم الحرام ۱۴۴۷ - د افغانستان بانک به منظور پاسخگویی به ملت، طی برنامه تشریح دستاوردهای نهادهای امارتی در مرکز رسانه‌ های حکومت، دستاوردها و فعالیت‌ های مهم سال ۱۴۴۶ هجری قمری را. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳۱ - ۹:۱۳
Background image

د افغانستان بانک  بانکنوت‌های مندرس گرد آوری شده  از زون‌های مرکز، شرق و جنوب‌شرق را حریق نمود

۲۵ محرم ‌الحرام ۱۴۴۷– د افغانستان بانک به ‌منظور ایجاد سهولت در معاملات و داد و ستد ها، مبلغ ۱،۰۰۹،۸۶۷،۰۰۰ (یک میلیارد، نه میلیون و هشت‌صد و شصت‌ و هفت هزار) افغانی بانکنوت‌های کهنه و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۳ - ۱۰:۳۰
Background image

هموطنان عزیز!

در صورتیکه حین مراجعه  به بانک های خصوصی به کدام مشکل مواجه می شوید ویا کارمند بانک با شما برخورد نامناسب می نماید ویا هم به اساس اصول حقوق شما پرداخت نمیگردد، شما می توانید شکایت خویش. . .

بازگشت به خبر